Політика безпеки

Згода на обробку персональних даних

Перегляд сайту https://diamantdent.kyiv.ua (далі - САЙТ), відправлення повідомлень та вiдгукiв, використання функцiї Поділитися Facebook, вибір мови сайту визначають те, що Ви (далі - КОРИСТУВАЧ) даєте згоду на обробку персональних даних (далі - ЗГОДУ) згідно СТ. 6 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ» ВІД 01.06.2010 Р. №2297-VI.

Приймаючи цю Згоди Ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

1. Ви погоджуєтеся на обробку своїх персональних даних, як без використання засобів автоматизації, так і з їх використанням.

2. Ви погоджуєтеся на обробку наступних персональних даних: прізвище ім'я по батькові; номери контактних телефонів; адреси електронної пошти; вибір мови; ім'я вашого облікового запису в Facebook.

3. Метою обробки персональних даних є забезпечення зворотного зв'язку з Користувачем (форма відправлення повідомлень на сторінці Контакти і відгукiв на сторінці Вiдгуки, форма запису на прийом, використання функцiї Поділитися Facebook). А також використання файлів cookie та сховища Вашого браузера з метою збору аналітичних даних (операційна система, що використовується браузер, точка входу на наш сайт, відвідані сторінки, вибір мови та ін.).

4. Підставою для обробки персональних даних є ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI. В процесі обробки з персональними даними можуть бути здійснені наступні дії: збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення, використання, блокування, знищення.

5. Ви погоджуєтеся на передачу персональних даних третім особам без попереднього повідомлення Користувача, якщо це пов'язано з відправкою повідомлень на сторінці Контакти, вiдгукiв на сторiнцi Вiдгуки, форма запису на прийом, використанням функцiї Поділитися Facebook, визначенням потрібнї мови.

6. Персональні дані можуть зберігатися і оброблятися до ліквідації даного сайту.

7. Згода може бути відкликано Користувачем, шляхом направлення письмової заяви на електронну адресу info@diamantdent.kyiv.ua.

8. Ця згода діє весь час до моменту припинення обробки персональних даних, зазначених у п.6 і п.7 даного Згоди.

9. Використання текстових і графічних матеріалів з сайту можливе лише за наявності письмового дозволу адміністрації сайту.

Записатися на прийом

Зачекайте, йде відправка...

До кого записатися?
Запишіться на прийом онлайн та отримайте знижку 10% на лікування!Запишіться на прийом онлайн та отримайте знижку 10% на лікування!